Happy View tips

Omdat er nog zoveel meer dingen zijn waar ik een happy view van krijg, deel ik deze hier op mijn Tips pagina. Wie weet staat er wel een tip tussen waar jij ook een happy view van krijgt. Dus lees gerust verder en ontdek mijn persoonlijke tips!

Hobby’s

Mijn favoriete hobby is dat ik graag teken. Linda van Soolingen tekenaar is een van mijn grootste voorbeelden. Zij maakt veel portretten van personen. Sinds de middelbare ben ik ook verzot geraakt op wiskunde. Dat gevoel kreeg ik pas na de Examentraining wiskunde voor mijn examen! Naast creatief en wiskundig bezig te zijn ben ik ook groot bezig met fitness. Dit doe ik bij de Sportschool Alphen aan den Rijn. Een van mijn andere  hobby’s is varen. Vorig jaar heb ik een Valiant boot gekocht om op de rivier te varen. Daarnaast ben ik voor mijn Vrachtwagen rijbewijs gegaan om mijn boot te kunnen vervoeren. iTrailers.nl is ook een goede oplossing als je je boot wil vervoeren.

Vorige week ben ik met vrienden naar escape room Breda gegaan om daar een proberen te ontsnappen aan die gevaarlijke kamer. Tijdens de escape room is een vriend van mij gewond geraakt. Hierdoor hadden hebben we contact gelegd met letselschade Hoorn om te kijken wat daar tegen gedaan kan worden.

Mijn vader houdt ontzettend veel van oldtimer evenementen. Die old timers zijn echt heel prachtig, ook al weer ik er zelf niet heel veel over. Mijn vader weet daarentegen gigantisch veel over dit soort auto’s. Griekse recepten is trouwens echt een van mijn passies. Heerlijke Mediation Amsterdam gyros zal ik namelijk nooit afslaan.

Health & Lifestyle

Beetje clichématig misschien, maar ik houd me ook regelmatig bezig met mijn gezondheid. Ik streef ernaar om een gezonde levensstijl te hanteren. Al kan ook ik soms de verleiding niet weerstaan. Toch merk ik dat ik graag een happy view op mezelf wil hebben. Een fit en healthy body hoort daar zeker bij! Wil jij ook die extra kilootjes kwijt of zoek je een gezonde manier om wat af te vallen? Dan kan ik je persoonlijk een koolhydraatarm dieet aanraden! Houd jij toevallig van puur natuur en word je ook gelukkig van producten die dit ondersteunen? In dat geval raad ik de huidverzorgingsproducten van Dermalogica echt aan voor een happy view!

Reizen

Fly drive Cyprus is handig voor als je naar Cyprus op vakantie gaat. Maar ik ga liever op Stedenreis Parijs dat is namelijk veel gezelliger denk ik. Een vakantiehuis kopen of Appartementen kopen in Tirol is echt een van mijn dromen. Op camping Sant Angelo kan je trouwens echt heerlijk relaxen en genieten van de zon. Normann copenhagen kan je echt heerlijke reizen boeken naar Denemarken. Dan kan je bijvoorbeeld naar de hoofdstad reizen. Als je naar de hoofdstad reist kan je een auto huren bij mobility as a service.

Naast reizen, zijn er vele leuke uitjes te doen als je op reis bent. Korting pretpark geven jou de mogelijkheid om met korting naar een pretpark te gaan. Als je op zoek bent naar Trouwlocaties Groningen, raad ik je aan om op de bijbehorende link te klikken.

Gadgets

https://www.trendyhoutenhorloge.nl/ heeft echt prachtige houten horloges. En ze zijn daarnaast ook nog echt super goed geprijsd. Maar mijn prioriteit is een Nikon D7500 kopen voor mijn volgende vakantie. Volkswagen polo occasions zijn mooie autootjes om goedkoop te rijden. Ze zijn namelijk relatief gebruiksvriendelijk. Ben je op zoek naar een betaalbare fiets? Bekijk dan deze mooie tweedehands fietsen!

Kleding en mode

Handtassen zijn echt super leuke dingen mode accessoires. Ik hou echt van die kleine tasjes die je overal heen kan meenemen. Patagonia kleding is trouwens super fashionable en kan je zeker voor je volgende verjaardagsfeestje aandoen. Laatst heb ik een naam ketting laten maken van mij en mijn beste vriendin. Allgifts heeft trouwens vet veel cadeautips voor verjaardagen maar ook andere feestjes.

Huis & Tuin

Ik hou ervan om dingen in mijn huis en aan mijn tuin te doen. www.vliegengordijnencenter.nl heeft gordijnen tegen vliegen. Dit zal in de zomer zeker weten goed van pas komen. Die beesten zijn namelijk dan zeer actief. Vorig jaar heb ik een visgraat vloer in mijn woning aan laten leggen. Deze is van hout, dus erg mooi en kan ook heel lang mee. Sierbestrating ligt bij mijn carport. Ik vond die saaie gewone stenen die er eerst lagen echt totaal niks. Dus wil jij ook een mooie bestrating? Klik dan even op de link. Zorgverzekering vergelijken is trouwens vet handig, want dan weet je zeker dat je de goedkoopste hebt. Kredietverzekering kun je afsluiten om leuke projecten te doen in je huis of tuin. Zelf geboortekaartje ontwerpen kan je doen wanneer je in verwachting bent. Mijn waakhondje is heeft laatst weer overheerlijke Hondenvoer gekregen. Wat ook een prachtige toevoeging binnenshuis is een  spiegellijst. Hiermee maak je toch een beetje een sfeervolle omgeving rond de lijst waardoor je een andere uitstraling uitdraagt. En met een TV beugel kun je lekker comfortabel op je bank of op je retro stoel televisie kijken.