De keuze is reuze bij Mistbeveiliging.nl

Het vakantieseizoen komt eraan. Tijd om de slippers af te stoffen en de zwembroeken te passen. Waar ga jij dit jaar heen? Een tropische bestemming of trouw naar de camping? Waar je ook naartoe reist, je wilt uiteraard dat je je op jouw vakantie geen zorgen hoeft te maken over de stand van zaken thuis. Niet over je werk maar ook niet over de veiligheid van je huis. Je weet immers niet wat er gebeurt wanner je jouw paleisje op slot draait en in de auto stapt. Bij Mistbeveiliging.nl snappen ze dat heel goed en hebben ze een breed assortiment aan producten om aan jouw beveiligingswens te kunnen voldoen.

Houd het in de gaten

Voor veel mensen is een camera het ultieme beveiligingssysteem. Maar een camera is pas het halve werk. Het is namelijk aan te raden om dit dan ook op een compleet beveiligingssysteem aan te sluiten. Anders loop je het risico om thuis te komen en er blijkt iets gebeurd te zijn maar niets of niemand heeft alarm geslagen. Dan ga je met je beelden naar de politie maar ben je eigenlijk al twee weken te laat, en sta je één nul achter. Daarnaast is het van belang om een goede camera aan te schaffen. Met goede nachtvisie bijvoorbeeld.

Mistmachines als uitkomst

Mistmachines zijn redelijk nieuw op de beveiligingsmarkt. Nee, het zijn niet die machines die op feestjes voor een mysterieuze sfeer zorgen. Wat een mistmachine doet, is eigenlijk heel simpel. In combinatie met een beveiligingssysteem, worden mistmachines getriggerd wanner het systeem alarm slaat. Binnen een mum van tijd vult de machine de desbetreffende ruimte met mist zodat de dief verward raakt, niets meer kan zien en vlucht of verstijft. Als uw beveiligingssysteem in verbinding staat met het politiebureau krijgen die dan een seintje en wordt de kans voor het pakken van de boef vergroot.

Schuw de dief

Bij Mistbeveiliging.nl hebben ze deze twee dingen en meer. Zo voorzien ze ook in waarschuwingsborden en stickers. Op deze stickers is te zien wat voor beveiligingssysteem u in huis heeft. Deze borden en stickers plaatst u bij uw voordeur bijvoorbeeld of bij de achterdeur en dit schrikt de dief van tevoren al af. Die weet namelijk heel goed wat een mistmachine doet en raakt liever niet in die situatie verstrikt. U geeft zo al van tevoren aan dat u geen makkelijke prooi bent.

Met een beveiligingssysteem en accessoires van Mistbeveiliging.nl gaat u zonder zorgen op reis en kan u ook weer zonder zorgen thuiskomen. Laat die vakantie maar komen!