Voel je happy in grote maten mode!

Elke vrouw met een maatje meer zal zich in het volgende probleem herkennen. Er is te weinig fashionable kleding voor vrouwen met een grotere maat. De grote maten mode industrie blijft ver achter. Sinds een paar jaar verkoopt een keten als H&M inmiddels wel fashion-items in grote maten. Dat zijn alleen vaak hele hippe en schreeuwerige items. Een mooi kledingstuk waar je lang mee doet hebben ze niet. Met de huidige body-shaming maatschappij durven veel vollere vrouwen niet meer naar de winkels. Overal hangen foto’s van erg dunne modellen waarop elk kledingstuk mooi staat. Dit geldt niet alleen voor vrouwen met overgewicht. Ook vrouwen die een gezond gewicht hebben maar volle rondingen treffen dit probleem elke keer als ze gaan shoppen. Ikzelf heb bijvoorbeeld erg brede heupen. Een jurkje die van boven helemaal goed zit zit vaak te strak om mijn billen. Zulke kledingstukken kan ik dan dus al niet meer kopen! Ook mooi ondergoed in grote maten kopen is een drama. Zodra je boven een bepaalde cupmaat gaat en je niet een duur exclusief lingeriemerk kan veroorloven is de enige optie zo’n huidkleurige t-shirt bh. Omdat ik helemaal klaar ben met dit probleem ben ik op onderzoek uitgegaan of er webshops zijn die grote maten mode verkopen. Daar vond ik het pareltje meyer-mode.nl die grote maten mode verkoopt dat er wel fashionable uitziet. Ook heeft hun webshop een gevarieerd aanbod zodat je voor elke leeftijdscategorie passende kleren kan kopen! Ik heb direct mijn halve garderobe vervangen voor de grote maten mode van deze webshop! Om jullie als lezers te inspireren heb ik hieronder een paar essentiële kledingtips gegeven die nu ook verkrijgbaar zijn binnen de grote maten mode!

Grote maten mode en the little black dress

Het blijft een klassieker, the little black dress. Lang heeft de grote maten mode industrie zich alleen gefocust op enorme kledingstukken. Een classy little black dress doet veel meer voor je figuur dan een grote zwarte tent! Zorg dan ook dat deze snel in je kledingkast hangt

Ondergoed dat mooi is en support biedt

Hoe mooi je je voelt start bij de basis: ondergoed. Ik voelde me altijd zo ongelukkig in een lelijke grote maten mode bh, maar niks mooiers en betaalbaars was beschikbaar. Tot nu toe! Schaf een mooie bh aan die de goede support biedt. Koop het hele setje, en je voelt je prachtig!

Een goede jeans is essentieel

Jeans zijn niet langer weggelegd voor vrouwen met dunne benen. Waar ik eerst vooral naar panty’s en rokjes greep omdat ik normale jeans niet paste, heb ik nu een prachtige jeans die me erg afslankt! Een goede jeans is makkelijk, comfortabel en erg flatterend!