Met Makita kan je alles!

Zit je zonder boormachine!

Afgelopen week had ik wat gedoe met de deur van de scheur. Ik wilde net vertrekken van huis en had grote haast, want ik was al erg laat voor mijn werk. Net toen ik de deur wilde dichttrekken, trok ik zonder dat ik er erg in had de deurklink met me mee. Dit kon ik er ook wel bij hebben, dacht ik met licht cynisme. Ik belde mijn werk op dat ik wat later zou komen door ongemak. Daar zat ik dan! Nadat ik wat was afgekoeld, ging ik op zoek naar een boormachine ergens in mijn gereedschapskist. Nou, die zat er dus niet! Daarna bedacht ik me dat ik de boormachine al weg had gedaan, omdat het te oud was en het jaren terug al niet meer deed. Dus toen ging ik naar de bouwmarkt voor een nieuwe boormachine…Geluk zit in een klein hoekje…

Geluk zit in een klein hoekje…

Eenmaal in de winkel aangekomen, begon ik te zoeken naar een nieuwe boormachine op de gereedschapsafdeling. Toen zag ik een groot bord waarop stond dat er een tijdelijke korting was voor boormachines. Ik ging daar natuurlijk als de bliksem heen! Het merk waar korting werd aangeboden heette Makita, Er was een groot aanbod op de website, van een heggenscharen tot aan een  boormachines . Voor sommige apparaten werd wel ruim 50% korting geboden, waaronder combinatiesets zelfs extra voordelig waren. Ik bestuurde even aandachtig alle opties en schakelde ook winkelassistentie in. Even later ging ik naar de kassa met mijn gekozen product en toen hoorde ik nog iets leuks. Ik zou namelijk 3 jaar garantie op mijn machine-aankopen en 3 maanden garantie na reparatie van mijn aankopen krijgen. Dus ik was weer een stuk vrolijker. Vanaf het moment dat ik thuis was, ging ik direct aan de slag met mijn gloednieuwe boor. Ik zag wel op tegen het lezen van de handleiding, want ik heb altijd weinig geduld voor dat soort dingen. Gelukkig was niet niet nodig, want de handleiding bevatte veel plaatjes en duidelijke korte instructies.

Multifunctioneel

Naast het repareren van mijn deurklink, ontdekte ik nog meer handige functies. Je kan de boormachine namelijk ook toepassen voor de meest onwaarschijnlijke zaken. Ze noemen dat Life hacks. Zo kan een boor je prima van dienst zijn bij het schoonmaken van de wc of kun je de verf mengen. Heel veel van die tips kun je gewoon op de sociale media vinden. Daarbij heeft deze aankoop me al heel veel plezier gebracht dat ik spontaan aan andere klusjes ben begonnen!