Lachenwekkende verhuizing

Een renovatie is altijd erg veel werk. Het is veel gedoe en geeft heel veel stress. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog gewoon werken om de centjes te verdienen. Ik heb gelukkig veel hulp van mijn familie en vrienden. Mijn beste vriendinnen groep had aangeboden om te muren te komen verven. Ze wilde er een heel uitje van maken. Verven en dan wat met z’n alle te gaan eten. Een lekker flesje wijn erbij en de hele avond kletsen. En zo ging het ook. We zijn samen de muren wezen onderkliederen en misschien zaten wij zelf wel meer onder de verf dan de muur.

Mooi licht

Nadat alle stroom werkte moesten er ook nog lichten in. En ik had al een beetje rondgekeken en ging ik led panelen kopen. Ik heb goede referenties gekregen over Bes Led. De mensen om me heen zeiden dat er veel keus is. Ik ging online kijken en vond inderdaad veel Led panelen. Er was verschil in grootte, soort licht en vormen. Ook is er toevallig een sale op de site. Ook heb je 1oo dagen bedenktijd en 10 jaar garantie. Dat kan toch niet beter! Zelf heb ik dan ook een mooi led paneel gekocht. Ik heb gekozen voor een warm wit licht. Zodat het de kamer niet zo fel maakt. Ik wilde het in een rechte vorm om het wat abstracter te maken.

Housewarming

Nu dat allemaal is gedaan en al de meubels in het huis staan is het helemaal af. Mijn vrienden en familie hebben allemaal geholpen dus ik dacht een leuke housewarming als bedankje voor al de hulp. Ik maak lekkere hapjes en zorg voor een drankje. Wanneer iemand wil blijven logeren is dat natuurlijk ook mogelijk.

Lachen, gieren, brullen

De avond van de housewarming kwam eraan en ik kwam erachter dat ik niet genoeg bordjes had voor iedereen. Ik ging snel nog even naar de winkel om deze te halen. Hoe gaan mensen de hapjes eten zonder bordjes. Mijn vrienden en familie kwamen langs en we hebben gegeten, gedronken en gelachen. Vooral om de foto’s die zijn gemaakt tijdens de verhuizing. Om precies te zijn de foto’s van het verven met mijn vriendinnen. We zaten helemaal onder de verf en toen we klaar waren met verven op de grond met een glas wijn. Allemaal met een knot op ons hoofd in vieze kleren. We vonden het een leuke herinnering dus plaatste het in het fotoboek. Als we later wat ouder zijn kunnen we dit terug kijken en er hard om lachen.