Muze Wonen: dé winkel voor een happy view

Bij Happyview zijn we gek op leuke woonwinkels. Vooral hele kleine, zoals Muze Wonen. We kennen natuurlijk allemaal de grote woonconcerns, zoals IKEA en anderen. Maar hoe leuk is het als je in de stad loopt (of in een dorp) en je vindt van die kleine, pittoreske winkels waar je de meest gave en bijzondere spullen tegenkomt.

Online is dat gevoel moeilijk te reproduceren. Of het lukt het sommigen toch wel? Bij Muze Wonen doen ze in ieder geval hun best om die warme en dorpse uitstraling terug te brengen tot een overzichtelijke en goed gevulde meubel webshop.

Een dorps gevoel online

Bij veel webshops – ook met meubels en woonaccessoires – heb je al gauw het gevoel dat je ergens bent waar je een nummertje bent. Dat is soms prettig, omdat online shoppen nu eenmaal een stuk onpersoonlijker is dan echt erop uit gaan. Dan wil je vanzelfsprekend de juiste producten vinden, in je winkelmandje plaatsen en bestellen. Met een beetje geluk nog dezelfde week in huis. Bij een kleine meubelwebshop zoals Muze Wonen heb je dat echter niet. Natuurlijk, het aanbod is groot genoeg om er (hopelijk) te vinden wat je zoekt. Maar tegelijkertijd heb je het gevoel dat het met de hand is uitgekozen en dat het niet enkel om omzet draaien gaat.

Het aanbod van Muze Wonen

Bij Muze Wonen vind je een grote collectie aan voornamelijk landelijke en industriële woonaccessoires. De spullen in het aanbod worden verzameld vanuit het hele land en soms ook de buurlanden België en Duitsland. Daardoor staan er veel echte eyecatchers in de webshop. One-of-a-kind meubels en accessoires. Zoals een gave lamp uit het DeLaMar theater, of een prachtige houten kroegtafel uit een oud Hollands hotel. Ook vele gave woonaccessoires zoals gebreide plaids vormen het aanbod.

In andere woorden: je vindt bij Muze Wonen een heel bijzonder aanbod aan landelijke meubels en woonaccessoires. Daarom is Muze Wonen een uitstekende plek om te zoeken naar unieke items.

Kijk, of ga langs!

Het leukste van Muze Wonen is misschien nog wel dat ze naast de meubel webshop ook een fysieke woonwinkel hebben. De locatie daarvan vind je uiteraard ook op de website muzewonen.nl, dus ik zou zeker een kijkje nemen! Bij Happyview vinden we het erg leuk dat er nog steeds van dit soort kleine winkels – webshops – kunnen bestaan. En dat mag best onder de aandacht komen! Voor iedereen die gek is op industriële en landelijke meubels en woonaccessoires raden wij dus aan: neem een kijkje bij Muze Wonen. Veel shopplezier!