Het ultieme luxegevoel van een vrijstaand bad

Een vrijstaand bad geeft mij het ultieme luxegevoel. In de badkamer van mijn droomhuis is daarom ook zeker een vrijstaand bad te vinden, het liefst zo’n klassiek model op pootjes. Heerlijk is dat, lekker dobberen in bad, fijn geurende badolie en een boekje om te lezen. Een vrijstaand bad doet mij altijd denken aan een luxe hotelkamer. Het geeft mij het gevoel alsof ik lekker op vakantie ben, terwijl ik me eigenlijk gewoon in mijn eigen badkamer begeeft.

Essentials voor bij het vrijstaand bad

Er zijn een aantal producten die voor mij essentieel zijn en horen bij het ultieme gevoel van in bad gaan. Dit begint uiteraard met een fijne badolie of bruisbal. Badolie met lavendel zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen, en is daarom geschikt voor een bad voordat je gaat slapen. Een bruisbal met citrusgeur is daarentegen weer opwekkend en geschikt voor een bad om je dag mee te beginnen. Ik heb het liefst meerdere soorten badproducten rondom mijn vrijstaand bad liggen, zodat ik altijd kan kiezen. Naast een fijne olie of bruisbal ga ik ook altijd in bad met een fijn tijdschrift of spannend boek. Door de dag heen heb ik weinig tijd en rust om te lezen, maar als ik in bad lig vind ik dit juist heerlijk. Ten slotte is een kopje thee voor mij een belangrijk onderdeel van mijn badritueel. In het warme bad krijg ik snel dorst. Een kopje thee of een sapje is daarom prettig om naast mijn vrijstaand bad op een krukje te zetten.

Styling van mijn vrijstaand bad

Persoonlijk vind ik een vrijstaand bad een eyecatcher in mijn badkamer. Als je een mooi bad hebt staan is er verder maar weinig nodig op het gebied van styling. Daarnaast vind ik een strakke en moderne badkamer eigenlijk het allermooist. Een mooi rekje voor de producten die ik graag gebruik is wel een echte toevoeging aan mijn bad. Zo heb ik altijd alles binnen handbereik. Daarnaast brand ik graag kaarsen in de badkamer, deze zorgen ervoor dat de badkamer sfeervol en warm oogt. Tot slot maken mooie luxe handdoeken de styling van de badkamer helemaal af. Deze kleine details zorgen ervoor dat mijn mooie vrijstaand bad helemaal mooi uitkomt in de badkamer. Al met al ben ik heel blij met mijn vrijstaande bad. Het geeft mij een heerlijk rustmomentje op drukke dagen, even een moment voor mijzelf.