hoe lui iemand kan zijn in het huishouden, nou zo lui dus

Als ik tommy Hilfiger zeg, dan denk je waarschijnlijk gelijk aan het logo met de blauw, wit en rode streep. Logisch, want het is een merk wat al jaren erg bekend is wereldwijd. In de jaren heeft tommy Hilfiger zijn assortiment uitbereid met schoenen en overige accessoires, waar ik heel erg blij mee ben. Als ik ergens verslaafd aan ben is het wel schoenen, zo heb ik dus nu 8 paar van tommy Hilfiger al sluit ik niet uit dat het hierbij blijft.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Ja, ik ben echt voor kwaliteit. Ik wil niet zeggen dat ik al mijn kleding van Tommy Hilfiger heb, dan zou ik liegen. Ik ben verslaafd aan koopjes en sale, dus ook van andere merken. In de dure maanden kom ik ook graag bij de “B-winkels” waar ik dan graag een broek van €20.00 koop en shirtjes van €5.00 per stuk.
Ik combineer dit dan wel vaak met een vest of trui van Tommy Hilfiger, zodat ik er alsnog uit zie om door een ringetje heen te halen.
Mijn vriend en ik zijn slechte huisvrouwen, hierbij bedoel ik dat wij niet echt heel erg zuinig zijn met ons kleding als het gaat om wassen. Praktisch gezien wordt alles op de bonte was stand gezet en soms passen we de graden aan maar vaak wordt dit ook vergeten, ja ik weet het, heel erg slecht voor mijn kleding. We gebruiken de droger zo min mogelijk maar als ik geen zin heb om te strijken en de rekken vol hangen, gaat ook de bonte was in de droger.
Wij hebben wel eens een kleding stuk weg moeten gooien door onze luie instelling in het huishouden, maar mijn truien en T-shirts van tommy Hilfiger zijn nog nooit slecht uit de was gekomen.

 

Je bent een vrouw, wat weet jij nou van mannenkleding?

Toevallig heel erg veel. Mijn vriend die niet alleen een hekel heeft aan wassen maar ook aan shoppen, voorzie ik regelmatig van een nieuwe outfit. Hij vindt alles prima, en ik wil dat hij er goed uit ziet. Heel eerlijk gezegd vind ik de kleding van Tommy leuker voor mannen dan voor vrouwen, en de schoenen van tommy weer leuker voor de vrouwen dan voor mannen. Maar goed, dat is mijn mening.
Bij mannen vind ik de truien wat stoerder staan, bij een vrouw wordt het wat sneller slonzig (geeft niet, heerlijk voor een koude dag waarbij je toch al een knot in hebt en alleen een mascara op)
Nou ja om een lang verhaal kort te maken, ik vind tommy Hilfiger een geweldig merk voor zowel mannen als vrouwen. Wat vind jij?