Organiseer unieke vergaderingen binnen Amsterdam

Vergaderen op een ander locatie heeft grote voordelen voor de voortgang van de vergadering. Het is namelijk niet mogelijk om door andere personeelsleden gestoord of onderbroken te worden. Amsterdam is de uitgelegen stad om een vergaderruimte te huren. De locaties bieden ruimte voor groepen van verschillende groottes. Zo is het mogelijk om voor ieder team een unieke vergadering te organiseren. De ruimtes zijn op een sfeervolle en ontspannen manier ingericht zodat iedereen zich op het gemak voelt. Zo is een van de vergaderlocaties gevestigd aan de Amsterdamse Amstel of in een van de sfeervolle parken van de stad. Voor een betere samenwerking onder de personeelsleden is het bij deze locaties mogelijk om een activiteit te volgen.

Catering tijdens een vergadering

Om de sfeer onder de personeelsleden te verbeteren is het gebruiken van een maaltijd altijd een goede optie. Bij alle vergaderruimtes is altijd beschikking over koffie en thee. De locaties zijn gevestigd in een restaurant of aangesloten bij een cateringbedrijf. Op deze manier is het mogelijk om te lunchen of te dineren met het team.

Boerenlunch

Een vergadering kan vrij veel tijd in beslag nemen als er met een grote groep vergaderd moet worden. Om ervoor te zorgen dat iedereen betrokken blijft is het verstandig om na een paar uur een onderbreking in te lassen. Het is bijvoorbeeld een idee om met de aanwezige te lunchen. Bij de vergaderruimtes in Amsterdam is het mogelijk om tijdens de vergadering een boerenlunch te gebruiken. Deze lunch bestaat uit verschillende producten uit de streek zoals: Ambachtelijk gebakken brood, boerenkaas, verschillende salades en vleeswaren. Het is altijd mogelijk om andere of extra producten bij te bestellen

Walking dinner

Na een vergadering is het leuk om met alle aanwezige te dineren. Een walking dinner geeft de mogelijkheid om met meerdere aanwezige te overleggen. Op deze manier bent u niet de hele avond afhankelijk van degene die naast u zit. Tijdens het diner worden er diverse hapjes en kleine gerechtjes geserveerd. Zo kan u kiezen voor hapjes per schaal deze is geschikt voor 6 personen. We kunnen u ook een aantal bijzondere hapjes per portie serveren. Tijdens een walking dinner kan er ook gekozen worden voor luxe hapjes zoals meerdere vissoorten een luxe soorten vlees.

Activiteiten

Tijdens of na afloop van een vergadering is het mogelijk om een activiteit met de personeelsleden te doen. Door met het team een activiteit te doen zal de teambuilding zichtbaar verbeteren. Er is keuze tussen binnen of buiten activiteiten. Bij de locatie aan de Amsterdamse Amstel zijn er diverse buiten activiteiten. Met het hele team kajakken over de Amstel of een fietstocht. Voor vrouwelijke werknemers zijn er workshops op het gebied van haar, kledingkeuzes, make-up en yoga. Een echte aanrader is om met het team een kookworkshop of een wijnproeverij te volgen. Tijdens deze activiteiten moeten de werknemers veel met elkaar in overleg. Met elkaar overleggen is namelijk ook heel belangrijk op de werkvloer.