Ted Baker tas voor de liefhebber

Een Ted Baker tas is misschien wel de ideale accessoire. Een Ted Baker tas is namelijk een echte eyecatcher waar je onbeperkt mee kunt combineren. De tassen van Baker passen namelijk bij bijna elke outfit! Door de vele verschillende prints en kleuren hebben de tassen van Ted Baker allemaal een uniek uiterlijk. Daarbij kunnen echte modefreaks en fashionistas van een afstand gelijk zien of een tas een Ted Baker tas is. Vooral de handtassen, shoppers en clutches van het merk zijn erg bekend en dit zijn ook wel erg gave modellen en ontwerpen. Maar er is meer.

Backpacks, crossbody en meer

Een Ted Baker tas is er in alle soorten en maten. Voor iedereen zit er dus wel een leuke tas tussen in de brede collectie van Baker. De diverse printjes en designs die Ted Baker gebruikt komen in alle verschillende formaten en soorten tassen terug. Maar vooral bij de crossbody varianten van de bags wordt uitvoerig gebruik gemaakt van de verschillende kleuren en printjes. Daarom kun je met een Ted Baker tas altijd wel de straat op. Sterker nog, wanneer je deze tassen draagt als accessoire, waan je je de koning te rijk. De prijzen van de tassen lopen ook heel erg uiteen. Ook daarom zit er voor ieder wel iets leuks tussen in de collectie.

Combineren in stijl

Met een Ted Baker tas verveel je je niet snel. In tegenstelling tot tassen van andere merken en ontwerpers. Zin de tassen van Baker echt tijdloos. En functioneel. Van backpacks tot shoppers en van crossbody tassen tot handtasjes: voor iedere gelegenheid is er wel een tas. Op veel van de tassen vind je overigens een schattige strik. Dit is echt een kenmerk geworden van de Ted Baker tas. Maar aan de andere kant heeft lang niet elke tas zo’n strik. Ben je hier dus geen liefhebber van, geen paniek! Op de rugtassen en shoppers vind je bijvoorbeeld niet snel een strik.

Ted Baker bij Brandfield

Een webshop waar ik vaak accessoires aanschaf is Brandfield. Niet alleen is Brandfield gewoon een heerlijke overzichtelijke site waar ik naar hartenlust kan shoppen, de bezorging is ook top. Ik werk full time en als ik ’s avonds thuis kom vind ik het heerlijk om nog even te browsen op internet. Bij Brandfield kan ik gelukkig mijn bestelling plaatsen tot half 12 in de avond. En dan wordt het nog de volgende dag thuisbezorgd ook! Daarom kies ik voor Brandfield.